29 Kasım 2015 Pazar

yataktaki kraliçe özet (kitabı indir)

Erkekler yatakta ne ister? Tabi ki yataktaki kraliçeyi ister.

Kraliçe derken 8. Elizabeth gibi teyzeleri ya da güzellik kraliçelerini kast etmiyoruz :) homurdanmaya başlamayın hemen. (yatakta kraliçe e-kitabını Tıkla indir)
Kraliçe sözlüklerde şu tariflerle geçiyor;
1. Kral karısı veya krallığı yöneten kadın,
2. Kendi cinsleri arasında her hangi bir bakımdan üstünlüğü olan kadın,
3. Arı, termit ve karıncalar gibi sosyal böceklerde üreme yeteneğinde olan dişi.
Erkeği baştan çıkarmanın yollarını ararken üçüncü maddedeki arılarla pek işimiz olmayacak ama aslında biraz daha derine indiğimizde bu maddenin bile kadınlara bir mesaj verdiğini söyleyebiliriz. Şimdilik bu kısmı erteleyelim çünkü yataktaki kraliçenin kim olduğunu, ne gibi özelliklere sahip olduğunu anlatmaya çalışırken ilk iki tarif bize fazlasıyla yetiyor.
Bu iki tariften çıkaracağımız özetle açıkça şunu söyleyebiliriz ki;
Erkekler yatakta aşk krallığını yönetebilen bir kadın ister. Gerçek bir kraliçe olabilmek içinse seks konusunda diğer kadınlardan üstünlüğünüz olması gerekir.
Yani; eşini mutlu etmenin yolları, erkeği baştan çıkarmanın yolları, erkekleri tahrik eden hareketler, erkekleri mutlu etmenin yolları, erkekler yatakta nelerden hoşlanır, erkekleri yatakta çıldırtmanın yolları gibi konuların sizin için soru ve sorun olmaktan çıkıp, cevaplarını bulduğunuz hatta avucunuzun içi gibi bildiğiniz konular olması şart. Bu sorular binlerce kadının cevap aradığı sorular ve bizimki gibi bağnaz toplumlarda bu cevapları bulmak yakın geçmişe kadar kolay olmuyordu. Dolayısıyla cevapları bulan kadınların sayısı oldukça az. Böylece rakibiniz de az oluyor.
Şimdi tam da yatakta sevişmeye başlamışken rakip mi düşüneceğiz? demeyin. Şimdi düşünmeyeceksiniz tabi ki.
Acı gerçek! Bunu önceden düşünmeniz gerekirdi.

Aldatılıyor olmanın sebepleri arasında birinci sıradaki şey; başarısız seks hayatı. (yatakta kraliçe e-kitabını Tıkla indir)

2011’de kadın erkek ilişkileri üzerine yapılan bir araştırma sonucuna göre; Türk erkeklerinin %25 inden fazlasının partnerini aldattığı tespit edilmiş. Evli ya da flört fark etmiyor, araştırmaya tümü dahil. Yetkili psikologlar katılımcıların aldatma sebeplerinden yola çıkarak ihanet yatkınlığını azaltmanın, cinsel ilişkiden alınan doyumu arttırarak sağlanabileceğini belirtmişler. Demek ki araştırmaya katılan ve aldattığını itiraf eden bu beyler, ilişkilerinde doyum yaşayamadıklarını söylemiş olmalılar ki psikologlar bu kanıya varabilmişler. Araştırmanın sonuç kısmında, karşılıklı doyumun sağlanamadığı her ilişki sadakatsizliğe uğrama riski taşır diyerek noktayı koymuşlar. İşte bu tam bir kırmızı alarm kızlar!!!
yataktaki kraliçe
Bir eczaneye gittiğinizde aradığınız ilacı bulamazsanız başka bir marka ya da isimle satılan ama aradığınız ilaçla aynı işe yarayan bir ilacı alırsınız. Ruhsuz bir tanım gibi gelebilir ama sadakatsizlik bu ikame ilaca geçiş yapmak kadar basit bir durumdur.(yatakta kraliçe e-kitabını Tıkla indir)
Erkekler, başlangıçta isminizle ya da kim olduğunuzla ilgilenmez. Onlara yaşattıklarınız ve hissettirdiklerinizle ilgilenirler. Hissettirdikleriniz neticesinde onların gözünde kim olduğunuz belirlenir. Arkadaş olarak kalmak istemesi, sevgiliniz olmak istemesi, taparcasına seveceği kadın olmanız gibi onlarca statü, sizin ona hissettiriyor olduklarınızla belirlenir. Bu süreç hiçbir zaman bitmez. Evlendiniz, üç çocuğunuz oldu ama eşinizin gözünde kim olduğunuz her yeni günle birlikte yenilenmeye devam eder. İşten çıkar çıkmaz bir an evvel yanında olmak istenen kadın mı olacaksınız ya da sesine bile zor tahammül edilen kadın mı? İşte bu ve benzer durumların hepsi, hissettirmeye devam ettiğiniz duygulara bağlı.
Taparcasına sevilecek kadın olmak için muhteşem bir güzellikte olmak gerektiğine inananlardansanız, güzel bir cevabımız var.
Çok yakışıklı aktörlerin dengi güzellikte olmayan sevgililerine bağlılıklarını ya da muhteşem güzellikte olup da buna rağmen aldatılmış ünlü kadınları aklınıza getirin.
İşin sırrını anlamaya başladınız mı 😉

Savaşmayın, Sevişin! (Daha fazlası için tıkla)

Yataktaki kraliçe olma konusunda zaman kaybetmemek gerek. Kendiniz ve partneriniz için yaşayacağınız keyfi arttırmanın yanı sıra, anlaşılan o ki istenmeyen sonlardan da anca bu yolla kurtulabileceksiniz.
Tam da şu cümlenin zamanı;
Kadınlar aşık olduklarıyla yatarlar, erkekler ise yattıklarına aşık olurlar.
Elbette burada ki aşık olunan kadın, uyum ve doyum sağlayabilen kadın oluyor. Yani; annenizin ya da büyük annenizin öğrettiği gibi erkeğin kalbine giden yol midesinden falan geçmiyor. Çok şükür ki geçmiyor, en büyük rakibinizin Ümit Usta olduğunu hayal etsenize.
Şaka bir yana, erkekler tabiatları gereği cinselliğe kadınlardan daha farklı bir yaklaşım sergiliyorlar. Binlerce yıldır evrimleşerek, son hallerini yaşadığımız modern erkeğin tabiatı bu. Cinsellik denildiğinde akan sular duruyor ve yatakta başarılı kadın istiyorlar. Bu saatten sonra bu tabiata savaş açacak değilsiniz ya!
Siz, siz olun bu tabiatla daha fazla savaşmayın. Geç kalmadan erkekler yatakta ne ister öğrenin, ardından da bol bol sevişin.

Kimler yataktaki kraliçe olabilir(Daha fazlası için tıkla)

“Erkekler yatakta ne ister”, bunu öğrenmek için herhangi bir yaş ya da durum sınırlaması yok. Teenage yaştan başlayarak cinsel hayatı halen devam eden tüm yaştaki kadınlar yataktaki kraliçe olabilir. Bekar ya da evli olmanız da fark etmez. Cinsel gücü devam eden her kadın yatakta bir kraliçe olma şansına sahiptir.
Özellikle kötü giden evliliklerde, evlilik terapistleri tarafından cinsel yaşamla ilgili düzenlemeler getirilerek kurtarılan çokça evlilik olduğunu biliyoruz.
Genç kızların da, ilk ilişkilerinde partnerleri tarafından gördükleri ilgi ve alakanın ileriki yıllarda kendilerine duydukları güven derecesinde ne kadar etkili olduğunu biliyoruz.
Özetle hanımlar;
Erkekler yatakta ne ister bununla ilgili tüm detayları bilmek keyifli bir cinsel yaşama sahip olmanın yanı sıra, güven ve huzur dolu bir aşk hayatı için önemli bir yatırım. Daha fazla zaman kaybetmeden harekete geç.

Erkeğini mutlu et ve sonsuza kadar kendine bağla..!

Bu sloganla, e-kitap dünyasında ilk ve tek olan Sibel Savaş imzalı Yataktaki Kraliçe kitabını ısrarla tavsiye ederim.
Erkekler yatakta ne ister, bununla ilgili tüm detayları kısa bir sürede okuyup işin püf noktalarını öğrenebilirsin. Öğrendiklerini kitapta anlatıldığı gibi, doğru şekilde uygular ve zaman ilerledikçe bu uygulamaları eksiksiz devam ettirirsen partnerinin sana çok ama çok daha ilgili olduğunu ve gözlerindeki aşk ateşinin gün be gün inanılmaz derecede arttığını göreceksin.

(Daha fazlası için tıkla)


yatakta kraliçe e-kitabını üçretsiz indir,yatakta kraliçe e-kitabını bedava indir,yatakta kraliçe olmak kitabını nasıl indirebilirim,yatakta nasıl başarılı sex yapabilirim,yatakta kraliçe kitabı işe yarıyor mu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder